Afacerea Ta

Ecowash mobile este afacerea ta – dar beneficiezi de experienta si resursele unui sistemnational de franciza care iti ofera experienta si eficienta mult peste ceea ce iti poate oferi o mica afacere traditionala.

Teritoriul tau ecowash mobile este unul exclusiv – insemnand ca nimeni altcineva nu poate opera o unitate mobila in teritoriul respectiv.Acest fapt iti ofera oportunitatea de a lucra si creste valoare teritoriului tau si de a-ti dezvolta baza de clienti pe care ii deservesti.

Contractul de franciza ecowash mobile este realizat special astfel incat sa iti ofere flexibilitatea de care ai nevoie pentru a schimba structura afacerii tale in functie de obiectivele pe care ti le propui – iti poti dezvolta afacerea adaugand o noua unitate mobila in teritoriul tau pentru a obtine rezultate mai bune tinand cont de raportul venituri/timp – alegerea iti apartine.

Ecowash mobile iti ofera o afacere la cheie, un pachet complet pentru start up, si prin asta noi ne referim la faptul ca incepi sesiunea de pregatire neavand nimic pregatiti iar peste 1 luna poti incepe afacerea:

  • o masina complet echipata – ToyotaYaris (alegerea ta 1.0L sau 1.4L – cu transmisie automata sau manuala) vopsita orange ecowash, cu logo-urile ecowash aplicate exterior.
  • echipament – un echipament uscat/umed cu sistem de vacum&sampon, scarita,  prelungitor curent electric, unitate mobila de depozitare si un
  • produse – un inventa complet cu toata gama de produse astfel incat sa poti asigura intreaga gama de servicii ecowash mobile – de la serviciul basic pana cel complet.
  • Materialele de marketing – absolut tot ce ai nevoie – carti de vizita, postere, carduri cu preturile practicate, banner-e, 6 tricouri polo personalizate, 4 sepci …… chiar si pixuri ecowash!

Ca parte a sistemului de franciza nu trebuie sa te gandesti decat la cum vei opera franciza – cu un cost initial de 28,000 euro vei avea teritoriul tau exclusiv, a afacere operationala si de asemnea libertatea de aticonduce propriul destin.