Servicii de protejare

Cu ajutorul unei game exclusive de produse, serviciul de protejare face o diferenta vizibila oferind masinii tale protectie indelungata cu garantie. Tu poti sa ne vezi cum actionam chiar pe masina ta!

Protejare vopsea

Servicul nostru presupune pregatirea completa a masinii pentru a indeparta insectele/pete de asfalt inainte de a aplica protectia pentru vopsea. Aplicam doua straturi din produsul nostru exclusiv care va adera la vopseaua masinii tale protejand-o astfel de efectele daunatoare ale mediului inconjurator precum: capriciile vremii, oxidare sau pierderea de luciu, ploi acide, excremente de păsări, seva pomilor, etc. Serviciul nostru ofera o garantie de 5 ani pentru o masina noua si 3 ani pentru o masina mai veche de 12 luni.

Protejare covoare si tapiterii

Serviciul nostru de protejare covoare si tapiterii este folosit impotriva scurgerilor de lichide si creste rezistenta si elasticitatea tesaturilor – prelungind viata acestora. Serviciul nostru garanteaza ca tesaturile tratate vor ramane fara pete permanente timp de 1 an de la data aplicarii. Daca ai in general mai multi pasageri si animale in masina ta, noi iti vom face viata mai usoara.

Protejare tapiterii piele

Servicul nostru mentine pielea (vinilin) moale si o protejeaza impotriva capriciilor vremii si a imbatranirii astfel incat pielea isi va pastra aspectul sau natural lucios si moale. Serviciiul nostru de protectie a pielii vine cu 1 an garantie impotriva problemelor cauzate de soare sau temperaturi extreme. Aceasta este optiunea perfecta pentru masinile decapotabile si vremea capricioasa.