Servicii

Fie ca este vorba de o spalare ecowash  a masinii fara apa atat interior cat si exterior sau de serviciul nostru de intretinere, ecowash mobile are grija de tot ceea ce inseamna curatenie si protectie pentru masina ta.

Ecowash Basic

Desi il numim ecowash basic este departe de a fi un serviciu de baza.

Ecowash Premium

Acest tip de spalare este complet, interior si exterior. Ecowash Premium adauga la un ecowash simplu curatarea si protejarea interiorului masinii.

Ecowash Extreme

Ne ocupam de masina ta si o curatam centimetru cu centimetru. Astfel dupa sesiunea de curatare ecowash extreme, masina ta va arata exact ca atunci cand ai cumparat-o.

Ecowash Interior Detailing

Cu acest pachet iti curatam masina la interior centimetru cu centimetru. Avem grija de ce si cum curatam, astfel ai siguranta ca iti oferim cel mai complet si sigur detailing.

Servicii Protectie

Cu ajutorul unei game exclusive de produse, serviciul de protejare face o diferenta vizibila oferind masinii tale protectie indelungata cu garantie. Tu poti sa ne vezi cum actionam chiar pe masina ta!

Servicii Aditionale

Fie ca ai nevoie de a curata o parte anume a masinii sau vrei sa adaugi un serviciu aditional la pachetele noastre, iti oferim urmatoarele servicii Ecowash