Sistemul nostru

Serviciile

Ecowash mobile este un sistem complet pentru masina ta: de la spalare la protectia vopselei francizatii ecowash ofera o intreaga gama de servicii care raspund nevoilor clientilor fie ca sunt persoaae fizice sau juridice.

 • Spalare ecowash

Activitatea noastra de baza este spalare profesionista si cosmetizare pentru masina ta. Folosind o gama exclusiva de produse o spalare ecowash se poate efectua oriunde: la tine acasa, la birou, pe strada si chiar intr-un showroom.

Spalarea masinii tale nu a mai fost pana acum atat de profesionista si acesibila. Serviciul de spalare ecowash este un serviciu de calitate superioara sip e desupra foarte convenabil. Potentialul de piata pentru serviciul nostru este foarte mare: de la persoane fizice, la dealeri si flote auto. Ecowash mobile este viitorul in spalarea masinilor.

 • Serviciul de protectie (pentru vopsea, covorase, tesaturi si piele)

Folosind produse exclusive, serviciul de protectie ecowash este primul serviciu de protectie pentru vopsea din Australia. Clientii nostrii pot asista la intreg procesul de aplicare a protectiei si pot observa diferentele vizibile.

Serviciul de protectie este o alta sursa de venit pentru francizatii nostrii dandu-le astfel posibilitatea de a-si fideliza clientii prin servicii aditionale spalarii obisnuite si a cosmetizarii masinii.

Produsele

Un serviciu profesionist are nevoie de produse profesioniste. Gama noastra de produse exclusive sunt fabricate in Europa, exclusiv pentru ecowash mobile. Adunand peste 20 de produse, gama de produse ecowash mobile este o gama specializata pentru masini creata sa spele si sa protejeze fiecare parte a masinii tale – de la plastic la piele, de la geamuri si la vopsea. Fiecare produs este proiectat pentru performanta si eficienta – pentru asigurarea unor rezultate unice si un model de business profitabil.

Serviciul nostru de protectie se bazeaza de asemen ea pe o gama de produse exclusiviste create special pentru ecowash mobile. Eficienta si usurinta folosirii gamei noastre de produse fac din ecowash mobile prima companie care iti ofera un serviciu de protectie pe care clientul il poate urmari chiar in momentul cand este aplicat pe masina sa . Perfect compatibile cu produsele pentru spalare ecowash si atesta t e de garantia fabricii, gama de produse pentru protectie fac din ecowash mobile o companie ce ofera servicii complete de splare, cosmetizare si protectie pentru masina ta.

Brand-ul 

Recunoasterea spontana si puterea inerenta a brand-ului ecowash mobile (fara sa mai mentionam vizibilitatea culorii portocaliu deschis a masinilor ecowash mobile!) a adus companiei ecowash mobile, in numai 3 ani, un nivel de recunoastere la care s-ar fi ajuns in mod normal probabil in zeci de ani.

Este evident ca un brand usor de recunoscut ofera pe loc credibilitate afacerii tale lucrand in favoarea ta imediat ce ai inceput.

Operand deja in Australia, Europa, Orientul Mijlociu si USA, ecowash mobile este pe cale sa devina primul brand global in domeniul spalarii de masini. Ca si francizat, cresterea brand-ului are un impact direct in dezvoltarea si cresterea valorii afacerii tale.

Instruirea 

Din punctul de vedere al francizatului, scopul instruirii este acela de a oferi abilitatile practice de care este nevoie pentru a conduce afacerea intr-un mod eficient. Din punctul de vedere al business-ului, este obligatoriu ca fiecare francizat sa furnizeze servicii profesioniste aliniate cu standardele si procedurile noastre – este atat in beneficial francizatului cat si al brand-ului ecowash mobile.

Toti francizatii trec prin cursul nostru de 2 saptamani care acopera toate aspectele de operare a francizei si anume:

 • Administrare
 • Marketing si vanzari
 • Operatiuni
 • Produse si proceduri (teorie si practica)
 • Managementul zonelor

Sistemul nostru de instruire se regaseste intr-un manual de operatiuni de 200 de pagini, manual care vine impreuna cu un CD continand tot ce ai nevoie pentru a-ti conduce afacerea eficient.

Poti folosi programul nostru de instruire pentru managerii si angajatii tai – suntem mai mult decat incantati sa-i includem in cursul nostru .

Suport permanent

Programul de instruire pe care il furnizam este doar inceputul. Odata ce ai inceput, vei putea beneficia de informatii si suport astfel:

 • Programari centralizate prin numarul 0800 si adresa de e-mail.
 • Marketing centralizat: advertising si promovare care vor duce la cresterea notorietatii brand-ului ecowash mobile si vor contribui direct la cresterea afacerii tale.
 • Expunere PR atat pentru sistemul de francize cat si pentru brand-ul ecowash mobile.
 • Programul de suport Ecowash; este un program lunar de workshopuri care te ajuta sa avansezi la urmatorul nivel in dezvoltarea afacerii tale.
 • Support de master francizor: sprijin in pregatirea prezentarilor si a propunerilor special create pentru a acoperi cerintele clientilor tai.
 • Managemnetul clientilor mari: clientii mari au singur punct de contact, si anume master francizorul, care aloca activitatea francizatilor in functie de zonele in care acestia actioneaza.
 • Dezvoltarea operationala: suntem intr-un proces continuu de imbunatire a sistemului de francize. Pana acum am introdus mai multe produse si in noua sursa de venit prin gama de produse pentru protectie. Suntem intr-un process permanent de dezvoltare si imbunatire a efiecientei si profitabilitatii business-ului nostru.

Sistemul nostru de francize este sustinut de o echipa dedicate de profesionisti care te ajuta sa-ti concentrezi atentia asupra lucrurilor care influienteaza direct eficienta si profitabilitatea afacerii tale.

Din prima zi esti mai mult decat o mica afacere; esti parte a unui sistem international de francize, cu resurse la dispozitia ta care iti ofera un avantaj competitiv .

Operatiunile

Noi am facut ca operatiunile de zi cu zi ale afacerii tale sa fie cat mai simple posibil: un sistem extranet la care si francizatii au acces.

Tot acest support este acoperit de plata unei taxe lunare fixe ceea ce inseamna ca nu se face un control financiar al afacerii tale. Noi iti oferim fundatia pe care sa-ti construiesti propia afacere. Tu esti stapan pe afacerea ta si veniturile pe care le generezi trebuie sa ramana la tine.