Întrebări frecvente

Cum spal o masina fara apa?

Procedeul nostru unic 2 in 1 foloseste un compus exclusiv pe baza de polimeri care incapsuleaza murdaria intr-un lubrifiant astfel incat poate fi indepartata fara nicio zgarietura. Ce ramane este un strat fin de polish care se indeparteaza cu o carpa curata lasand in urma o suprafata stralucitoare, curata si protejata.

Ecowash o sa-mi zgarie masina?

Un ecowash nu lasa in urma nicio zgarietura. Produsele pe care le folosim au o istorie de 12 ani in Europa si de-a lungul timpului au fost complet testate.

Cat timp dureaza un spalat ecowash?

Servicul nostru variaza de la 30 minute pana la 3 ore in functie de tipul masinii si de serviciul pe care il soliciti. Cand faci o programare intreaba cat dureaza un ecowash pentru masina ta.

Unde pot benefici a de un spalat ecowash?

Noi suntem perfect mobili si putem veni la tine! Un spalat ecowash se poate face oriunde: intr-o parcare, pe strada, in fata blocului sau la birou.

Ce aveti nevoie de la mine cand veniti sa-mi spalati masina?

Daca servicul pe care il solicitati necesita asiprarea interiorului masinii sau curatarea covoarelor si tapiteriei  avem nevoie de o sursa de curent. In rest noi ne ocupam de tot.

Am aplicat pe masina mea  protectie pentru vopsea. Un spalat ecowash va afecta protectia?

Un spalat ecowash va reimprospata de fapt protectia pentru vopsea. Ecowash va ofera un serviciu de protectie pentru vopsea cu garantie de pana la 5 ani pentru masinile noi si pana la 3 ani pentru masinile mai vechi. Toate produsele noastre sunt testate.

Masina mea are geamuri fumurii. Pot apela la serviciile ecowash?

Desigur! Tratamentul nostru pentrui geamuri este perfect compatibil cu geamurile fumurii.

Am observat urme pe vopsea si ferestre. Ce reprezinta?

Nu este decât o mică urma de polish care poate fi stearsa cu o cârpă curată.

Ce se intampla daca ploua dupa ce mi-am spalat masina?

Pentru ca un spalat ecowash nu doar spala ci si lustruieste masina, cand ploua apa aluneca de pe masina ta sub forma de picaturi. Urmele de picaturi pot fi usor indepartate cu ajutorul unei carpe moi. Iar masina va arata din nou curata.

Cat de des trebuie sa apelez la un spalat ecowash?

Depinde de cat de des folositi masina. Noi iti recomandam un spalat ecowash la fiecare 3-4 saptamani. Un ecowash normal protejeaza masina si o pastreaza curata pentru mai mult timp.

Curatati motorul autoturismului?

Nu, pentru 2 motive:  în primul rând, masinile de astăzi sunt foarte complicate şi nu recomandăm pulverizarea apei  pe motor caz in care sistemele electronice pot fi deteriorate – acest lucru ar trebui să se facă de către un mecanic calificat. In al doilea rând serviciul nostru este unul de protecţie a mediului si nu foloseste apă.

Pot sa detin propia mea afacere de spalare ecowash?

Da. Noi suntem un sistem international de francize ce iti ofera suport complet. Pentru mai multe detali acceseaza  sectiunea „Francize”

Am observat ca masina mea are zgarieturi superficiale pe suprafata vopselei – care este cauza acestor zgarieturi?

Prin splarea traditionala se indeparteaza doar straturi superficiale de murdarie, particule mici de praf ramanand atasate de vopsea. Prin frecarea cu un burete sau chiar cu o carpa speciala aceste particule de praf zgarie vopseaua.

O spalare ecowash foloseste un compus exclusiv de polimeri care incapsuleaza murdaria si lubrifiaza vospeaua astfel incat atunci cand este indepartata cu carpa, murdaria nu produce zgarieturi. Un spalat normal ecowash nu numai ca reduce vizibilitatea zgarieturilor superficiale dar, cu ajutorul stratului protector aplicat in timpul procesului de spalare protejeaza vopseaua de zgarieturile produse de praf chiar si in timpul unui proces de spalare traditional. Aceasta protectie poate dura pana la 6 saptamani.

Masina mea a folosit de curand servicile ecowash. este foarte curata si stralucitore. Ce fac acum?

Relaxeaza-te si bucură-te de plimbarea cu o masina curata şi protejata. Simte-te bine nu numai pentru ca ai salvat apă pentru lucrurile care contează cu adevărat dar si pentru ca ti-ai pastrat timp pentru a face lucruri pe care le doresti! 
Programeaza-ti urmatorul  ecowash şi spune familiei, prietenilor, vecinilor si colegilor de servici despre ecowash mobile.