Fii stapan pe destinul tau

Oricine ar vrea sa detina o franciza McDonald’s, dar cu ecowash s-ar putea sa-si recupereze investitia mul mai repede” declara Richard Evans CEO la Consiliul Francizelor din Australia.

Cand vine vorba de timpul tot mai limitat, de faptul ca petrecem foarte mult timp in masina, fara sa mai mentionam si restrictiile de folosire a apei, nu e de mirare ca cererea pentru ecowash mobile a devenit foarte mare.

In numai 5 ani, ecowash mobile a devenit o operatiune internationala de francize. Mai intai s-a pozitionat ca numarul 1 in Australia apoi s-a extins pe plan international avand deja operatiuni in Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Franta, Elvetia, Grecia, Cipru si Romania.

Ecowash mobile este detinuta in proportie de 100% de un proprietar australian si este coordonata de o echipa dedicata care intelege nevoile pietei de masini. Fiind membru al Consiliului Francizelor din Australia, ecowash mobile ofera un sistem profesional, bine structurat, pe care francizatii il pot folosi ca baza in construirea propiului business.

Modelul de business ecowash mobile a fost special proiectat sa ofere un serviciu profesional si un potential de business greu de egalat. Un „ecowash” foloseste o gama exclusiva de produse pentru spalare, lustruire, si protejare. Intreg procesul este complet lipsit de apa si nu dauneaza mediului inconjurator ceea ce face ca un ecowash sa poate fi executat oriunde : in parcare, pe strada sau chiar intr-un showroom.

Francizele sunt organizate intr-un business „la cheie” si beneficiaza de cursuri complete pentru toate aspectele operationale ale francizei. Caracteristicile principale ale francizei includ:

  • Un teritoriu exclusiv si o gama de produse exclusiva
  • Un brand puternic
  • Un pachet de start-up complet care include o masina echipata, toata gama de produse si materiale de marketing.
  • Cursuri periodice, marketing si key account management
  • Managementul teritoriului
  • Abilitatea de a-ti extinde afacerea prin adaugare de unitati mobile

Cu ecowash mobile poti sa-ti adaptezi afacerea ca sa se potriveasca cu obiectivele si idealurile tale indiferent ca-ti doresti independenta si stilul de viata pe care ti-l asigura operarea pe o masina ecowash sau iti doresti un venit pasiv pe care ti-l poate asigura o flota de masini ecowash.

Teritoriile sunt limitate! Grabeste-te! Contacteaza-ne pe e-mail la office@ecowashmobile sau telefoneaza gratuit la 0800 110 wash si afla mai multe despre cum sa devii un francizor al ecowash mobile.