Pregatirea pentru inceperea afacerii

Pentru a fi sigur ca ai toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie informata cu privire la detinerea si operarea propriei francize ecowash mobile, te vom indruma pas cu pas.

Pasul 1

Prezentarea de vanzare si o demonstratie a serviciilor

Este o introducere structurata in sistemul francizei ecowash mobile. Prezentarea cuprinde toate aspectele sistemului nostru si va raspunde cel mai probabil la 95% din intrebarile tale initiale si iti va da o baza solida din care sa apara intrebari suplimentare.

Pasul 2

Sectiunea de informatii pentru francizati

La sfarsitul prezentarii vei primi o parola astfel incat sa poti accesa sectiunea informatii pentru francizati de pe web site. In interiorul acestei  sectiuni securizate vei gasi:

  • Reglementari si practici comerciale – an 1998
  • Document prezentare ecowash mobile – realizat cu ajutorul reglementarilor de franciza si avand listati toti francizatii actuali si datele lor de contact
  • Prezentare ecowash mobile – power point si video
  • Simulator de venituri ecowash mobile
  • Chestionar pentru potentiali francizati
  • Formularul de aplicare pentru francizati

Pasul 3

Interviul/ vizita pe teren

Odata ce ai reusit sa parcurgi toate informatiile din sectiunea de informatii francizati ne intalnim din nou. De data aceasta iti vom raspunde la toate intrebarilepe care le-ai putea avea si vom descoperi asteptarile tale, obiectivele tale si de asemenea care este imaginea pe care o ai despre ce inseamna  a conduce o franciza ecowash mobile.

Putem aranja de asemenea o vizita pe teren pentru a vedea actualii francizati la lucru, sa vorbim despre cum isi conduc ei afacerile, si sa intalnim o parte din clientii nostrii. Vem sa fii sigur de decizia pe care o vei lua si te vom ajuta pe durata intregului proces.

Pasul 4

Aplicarea (financiar & legal)

Iti place ceea ce ai vazut pana acum? Completeaza documentul de aplicare online – in cadrul sectiunii de informatii pentru francizati din cadrul web site-ului si trimite-l catre noi. Te putem ajuta sa achizitionezi in sistem leasing masina, echipamentele si de asemenea sa achizitionezi produsele necesare pentru a incepe afacerea.

In acest stadiu iti vom da de asemenea modelul de contract pentru francizati – va recomandam sa discutati cu avocatul pentru a fi sigur ca intelegeti termenii si conditiile impuse de acest contract. Vom fi bucurosi sa discutam direct cu avocatul tau pentru a ne asigura ca toate conditiile impuse de sistemul de franciza sunt intelese corect.

Pasul 5

Procesul de introducere

Acum suntem pe linie dreapta – alege doar optiunile pentru autoturism, o data convenabila pentru cursuri si lasa restul in seama noastra.

Vei parcurge o sesiune de 2 saptamani de pregatire teoretica si practica care va acoperi complet toate aspectele conducerii francizei. Masina va fi livrata la o luna de la data inceperii pregatirii vopsita in culoarea ecowash si de asemenea cu toate semnele brand-ului pe ea. Intre timp iti vei achizitiona si restul de produse si echipamente necesare pentru start-up cat si materialele de marketing.

Acesta nu este ultimul lucru pe care il vei vedea – de acum inainte vom lucra impreuna pentru a mentine si dezvolta afacerea ta.