Servicii

image

Servicii

Fie ca este vorba de o un ecowash (spalare a masinii fara apa atat interior cat si exterior) sau de serviciul nostru de protejare, ecowash mobile are grija de tot ceea ce inseamna curatenie si protectie pentru masina ta.


Serviciul ecowash

De la simplu la complet exista un ecowash care sa raspunda nevoilor tale

Ecowash Basic

Desi il numim ecowash basic este departe de a fi un serviciu de baza:

 • va spalam masina,
 • o lustruim,
 • ii aplicam protectie pentru suprafata exterioara inclusiv geamuri, ornamente exterioare plastic, cauciucuri si jante.

Acest tip de spalare este potrivit atunci cand masina este curata in interior dar se vad efectele actiunii factorilor de mediu la exterior.

Ecowash Premium

Acest tip de spalre este complet, interior si exterior. Ecowash Premium adauga la un ecowash simplu curatarea si protejarea interiorului masinii.

 • Va curatam si va lustruim geamurile masinii atat in interior cat si in exterior utilizand produsul nostru anti-ceata.
 • Cu ajutorul unui produs special anti-static pentru protejare plastic si vinilin indepartam murdaria de pe bord si usile interioare lasandu-le fara nicio pata si beneficiind de protectie impotriva razelor UV – rezultatul va fi uimitor. Produsul nu contine silicon. Suprafata ramane curata si stralucitoare fara sa devina unsuroasa .
 • Deasemeni va aspiram covorasele si scaunele astfel incat vei simti nevoia sa te descalti inainte de a urca in masina. Ai sa te simti mult mai bine conducand o masina imaculata si privind prin parbrizul curat ca lacrima.

Ecowash Extreme

Ecowash complet – o alternativa isteata de a-ti „cumpara” o masina noua! Ne ocupam de fiecare centimetru al masinii tale atat in interior cat si in exterior. Acest serviciu adauga la serviciul Ecowash Premium urmatoarele servicii:

 • Indepartam insectele si urmele de gudron si asfalt,
 • restauram spoilerele,
 • indepartam petele din interiorul masinii si il odorizam 

Daca apelezi la serviciile ecowash cu regularitate ai nevoie de un extreme ecowash doar o data pe an sau atunci cand doresti sa vinzi masina. O sa fii uimit de cat de bine poate arata masina ta.

Ecowash pentru motociclete

Chiar daca preferi 2 roti in loc de 4 noi putem avea grija de tine. Iti putem oferi o motocicleta curata si in acealsi timp, cu ecowash iti oferim si protectie fata de efectele daunatoare ale mediului.

Alte optiuni

 • spalare covoare si tapiterii : este o optiune excelenta daca doresti o reinnoire completa a interiorului masinii.
 • tratament pentru tapiterii de piele : este pielea pe care o folosesti cel mai mult. Noi te ajutam sa o cureti si sa o pastrezi ca noua.
 • zgarieturilor superficiale : iti amintesti zgarietura pe care o vezi de fiecrae data si te deranjeaza? Noi te ajutam sa scapi de ea.
 • reconditionare vopsea spoilere : va face o diferenta majora si va ajuta la aspectul general al masinii tale.
 • indepartrea insectelor/pete de asfalt : mai multe insecte au sfarsit pe parbrizul masinii tale? Poti sa te chinui sa le indepartezi sau poti sa apelezi la un ecowash. Alegerea este a ta. Noi facem diferenta!
 • curatarea jentilor excesiv de murdare : nu este o treaba tocmai placuta dar cineva trebuie sa o faca. Noi spalam, lustruim si iti protejam jentile astfel incat data vitoare vor fi mai usor de curatat.

Servicii de protejare

Cu ajutorul unei game exclusive de produse, serviciul de protejare face o diferenta vizibila oferind masinii tale protectie indelungata cu garantie. Tu poti sa ne vezi cum actionam chiar pe masina ta!

Protejare vopsea

Servicul nostru presupune pregatirea completa a masinii pentru a indeparta insectele/pete de asfalt inainte de a aplica protectia pentru vopsea. Aplicam doua straturi din produsul nostru exclusiv care va adera la vopseaua masinii tale protejand-o astfel de efectele daunatoare ale mediului inconjurator precum: capriciile vremii, oxidare sau pierderea de luciu, ploi acide, excremente de păsări, seva pomilor, etc. Serviciul nostru ofera o garantie de 5 ani pentru o masina noua si 3 ani pentru o masina mai veche de 12 luni.

Protejare covoare si tapiterii

Serviciul nostru de protejare covoare si tapiterii este folosit impotriva scurgerilor de lichide si creste rezistenta si elasticitatea tesaturilor – prelungind viata acestora. Serviciul nostru garanteaza ca tesaturile tratate vor ramane fara pete permanente timp de 1 an de la data aplicarii. Daca ai in general mai multi pasageri si animale in masina ta, noi iti vom face viata mai usoara.

Protejare tapiterii piele

Servicul nostru mentine pielea (vinilin) moale si o protejeaza impotriva capriciilor vremii si a imbatranirii astfel incat pielea isi va pastra aspectul sau natural lucios si moale. Serviciiul nostru de protectie a pielii vine cu 1 an garantie impotriva problemelor cauzate de soare sau temperaturi extreme. Aceasta este optiunea perfecta pentru masinile decapotabile si vremea capricioasa.

Responsabilitatea fata de mediul inconjurator

Cand este vorba de spalatul masinilor este la fel de important sa avem grija de mediul inconjurator pe cat este sa economisim apa. Incercarea noastra de a reduce efectele asupra mediului inconjurator se regaseste in fiecare din actiunile noastre – ecowash mobile se bazeaza pe principiul responsabilitatii fata de mediu. Pe langa faptul ca am ales sa spalam fara apa, ecowash mobile continua sa caute modalitati prin care sa sustina acest principiu. Astfel:

 • Produsele – toate produsele noastre sunt biodegradabile conform standardelor Europene.
 • R&D – desfasuram un proces continuu de dezvoltare de noi produse si servicii care sa mentina in continuare sistemul ecowash mobile.
 • Reciclarea consumabilelor – sticlele in care sunt livrate produsele sunt reciclabile; o parte din pretul de achizitie al sticlei reprezinta taxa de reciclare;
 • Reusable cloth – toate materialel textile folosite in procesul de spalare ecowash pot fi la randul lor spalate si refolosite pentru mai mut timp;
 • Alegerea masinilor ecowash – alegem sa folosim masini al caror impact asupra mediului inconjurator este cat mai mic precum: Hyundai Getz in Australia si Toyota Yaris in USA si Europa;
 • Greenfleet– ecowash mobile plateste o taxa in fiecare an catre Greenfleet (o asociatie care militeaza pentru reimpadurire) pentru a neutraliza emisiile de carbon ale flotelor sale auto;
 • Un birou fara hartii – folosim stocarea electronica a documetelor si e-mailurilor astfel incat sa reducem folosirea hartiei;
 • De la infintarea sa in 2004, sistemul ecowash mobile s-a dezvoltata de la o afacere cu 2 masini in Sidney ajungand astazi la peste 50 de francize operand pe mai bine de 60 de masini in toata Australia. Prima franciza vanduta in Europa s-a realizat in Franta. In prezent in Europa exista operatiuni si in Elvetia, Grecia, Cipru si incepand cu anul 2009 si in Romaina.

Toate acestea duc in final la economisirea a aproximativ 378,000 litri de apa saptamanal* - pana in prezent am economisit peste 40 milioane de litri de apa numai in Australia. In Martie 2006, Ecowash Mobile, a primit distinctia „Smart approved watermark” de la un comitet format din Water Services Association of Australia (WSAA), the Irigation Association of Australia (IAA), the Nursery and Garden Industry Australia (NGIA) si Australian Water Association (AWA) –ca recunoastere a initiativei ecowash mobile de adezvolta un serviciu care economiseste apa. Prin intermediul cursurilor tinute pentru francizati si a unor campanii intense de relatii publice am reusit sa crestem notorietatea in randul consumatorilor a acestei alternative la spalatul traditional cu apa creand astfel un segment de piata pentru spalatul fara apa al masinilor – ecowash mobile are un merit considerabil pentru extinderea si recunoasterea acestei noi tehnologii atat in Australia cat si in restul lumii. Ecowash a devenit astfel numarul unu in lume in spalarea ecologica de masini si intretinere in sistem de franciza.

In 2008 ecowash mobile a organizat primul eveniment global cu scopul de a promova importanta economisirii apei. In localitati din Australia si din lume, operatori ecowash mobile au oferit servicii gratuite. Aceasta actiune a fost coordonata astfel incat sa coincida cu Ziua Internationala a Apei si reprezentat doar una dintre actiunile care au fost intreprinse in aceea zi, toate fiind mentionate pe website-ul oficial al World Water Day. In 2009 evenimentul organizat cu ocazia Zilei Internationale a Apei va avea loc in toate tarile in care exista operatori ecowash care vor oferi spalari gratuite. Evenimentul va fi promovat impreuna cu Austrade ca parte a initiativei globale de promovare a importantei economisiri apei. Daca noi toti ne asumam responsabilitatea nu doar in ceea ce priveste economisirea apei ci in orice actiune care are un efect asupra mediului, impreuna vom face diferenta.

Save water. Love lifeTM

*metoda traditionala de spalare cu apa a masinilor foloseste 180 litri de apa la fiecare spalare (conform Sydney Water)