Home

ecowash mobile

Ecowash mobile s-a clasat pe locul 3 in BRW’s Australia Fast Franchises „Top 100”

In numai 5 ani ecowash mobile a devenit o franciza internationala castigand multiple premii acordate de catre institutii de profil operand in acest moment peste 100 de unitati mobile care deservesc Australia, Orientul Mijlociu, Europa si USA – pozitionandu-se ca numarul 1 in lume in domeniul spalatoriei auto mobile fara apa.

100% Australiana - franciza este detinuta si operata de catre o echipa dedicata si specializata in domeniul auto. ecowash mobile ofera o gama exclusiva de produse pe baza de polimeri obtinute prin utilizarea ultimelor descoperiri in domeniul nano-tehnologiei. Avand la baza un sistem profesional de franciza perfectionat in ultimii ani ecowash mobile reprezinta solutia creerii si dezvoltarii afacerii tale viitoare.

Afacerea ta, suportul unui sistem international de franciza, libertatea de ati conduce destinul.

Premii obtinute

 • 2008 BRW Fast Franchises "Top 100" - ranked no.3
 • 2008 FCA Franchise Export of the Year
 • 2008 Australian Business Awards for 1) enterprise 2) service excellence 3) environmental sustainability, and 4) international trade
 • 2008 NAB Top Franchise Award (Smart Company Awards)
 • 2008 Best Services Retailer - National Retail Association
 • 2008 BRW "Fast 100"
 • 2007 & 2008 BRW Fast Starters “Top 100”
 • 2007 &2008 SmartCompany50 winner
 • 2007 FCA Emerging Franchise System of the Year (NSW/ACT)
 • 2007 Australian Business Award for Enterprise
 • 2006 Champion of Champions Award (Automotive Services)
 • 2005 Australia Post Business Awards NSW/ACTPentru mai multe informatii despre detinerea unei francize ecowash mobile viziteaza pagina “detine propria franciza" sau suna la 0800 110 wash.

Asemenea tie si noua ne place ca masina noastra sa arate unic

Te face sa te simti mai bine : conducand pana la service, atunci cand iti iei copii de la scoala si ii duci pana la antrenament……chiar te simti si arati mai bine intr-o masina curate!

Asemenea tie si noi ne-am fi dorit sa nu fie asa greu sa mentinem masina curata . Nu avem timp inainte de service, este prea tarziu sa dupa servici si cu siguranta nu este practic in weekend. Adavarul este ca avem foarte multe lucruri mai bune de facut in timpul liber decat sa spalam masina!

In plus, ce se intampla cu apa care se iroseste? Stim ca fiind responsabil in privinta consumului apei este important dar cum facem cu spalarea?

..acesta este motivul pentru care am creat ECOWASH MOBILE ...serviciul de spalare auto si protejare fara apa care vine la tine.

Intelegem ca ai lucruri mai bune de facut cu timpul tau liber decat sa-ti speli masina – ori o vei spala singur ori iti va lua timp sa gasesti o spalatorie auto si vei astepta ca cineva sa spele masina pentru tine. De aceea noi venim la tine. Pentru ca tu sa poti face lucrurile pe care le doresti in timpul liber.

Intregul process ecowash protejaza mediul inconjurator si nu foloseste apa ceea ce inseamna ca spalarea poate fi realizata oriunde – intr-o parcare, pe strada sau chiar intr-un showroom auto. O gama complete de servicii - de la basic ecowash pana la spalare completa “ecowash extreme” vor raspunde cu siguranta conditiilor impuse de catre un dealer auto sau pentru o flota auto …

Nu numai ca salvam timpul tau pretios dar impreuna putem contribui la mentinerea mediului inconjurator prin pastrarea apei pentru lucruri mult mai importante. Vei avea nu doar o masina curata dar si o constiinta curata in timp ce iti vei petrece timpul liber asa cum doresti.

Ce este un ecowash? Serviciul mobil de spalare auto si lustruire fara apa.

Spre deosebire de modalitatea de spalare traditionala a masinii, un ecowash nu necesita apa. In loc de apa se foloseste un produs unic de spalare si lustruire. Acesta are in compozitie un complex de polimeri (polystick 3TM) care desprinde murdaria de pe vopsea si o incapsuleaza intr-o capsula lubrifianta. Murdaria este apoi usor indepartata cu ajutorul unei carpe moi – totul fara nicio zgarietura si fara apa. Ceea ce ramane este doar un strat subtire de polish care se indeparteaza cu ajutorul unei carpe curate lasand in urma o suprafata starlucitoare protejata de un compus de polimer foarte fin.

Masina ta va arata ca noua! In plus, stratul protector o fereste de efectele daunatoare ale mediului. Ecowash nu este doar o spalare; este protectie de lunga durata pentru masina ta. Spre deosebire de metodele deja in invechite pe baza de “ceara”, care se deterioreaza rapid la soare si dupa mai multe aplicari poate duce la matuirea vopselei masinii tale, complexul de polimeri de la ecowash va dura pana la aproximativ 6 saptamani pastrand in timp aspectul stralucitor si curat al masinii tale. Pentru a -ti proteja masina si in acelasi timp pentru a pastra un aspect stalucitor al acesteia va recomandam un ecowash la fiecare 3, 4 saptamani. Stabileste programari recurente cu ecowash mobile pentru ca masina ta sa arate intr-un fel unic!